Ibland måste man bara säga till sig själv att "idag är en bra dag." Oavsett hur många hinder & hur jobbigt saker kommer eller kan bli. Jag har haft mycket problem med min nya klass & haft en jobbig tid med att känna mig säker med dessa människor. 
 
Jag vet själv att jag har väldigt grova problem med mina tankar om mig själv, vad andra tycker om mig. Och jag själv blir så förvånad när man får en bekräftelse om att jag har haft helt fel & att de tycker om min närhet. 
 
Jag har mycket problem med stress, mitt jobbigaste problem är att komma försent. Jag blir inte mig själv & jag erkänner att jag blir helt galen, jag blir så arg & så ledsen, jag bara klarar inte av det. Och i måndags, det regnade som fan & min buss kom 10 min försent, vilket innebar 10 min sen i min måndags rutin. Jag höll på att ställa mig upp & skrika åt busschauffören men nej, så awkward. 
Just i den sekunden bestämde jag mig för att detta skulle inte förstöra mig dag, jag tänker inte komma hem & gråta idag. Och bäst av allt, va att dagen va super trots att jag kom väldigt försent. 
Jag kom hem med ett leende trots att allt hade varit så jävla jobbigt. 
 
Jag har insett själv att ibland är motgångarna så stora att det inte går men "if you'll never try, you'll never know", you said it coldplay! 
 
Jag tänker inte vara ett offer eller vara den som är ledsen & mår dåligt varje dag, man måste ta tag i det & göra det bästa utav det. Om det fortfarande inte går, ge det tid.